Oosterse gamba's

Oosterse gamba's

150 gram Ajam Paniki (80084)
125 gram Chinese roerbakgroente
100 gram Kabeljauwfilet
100 gram Sperziebonen
  75 gram Gepelde gamba's (16/20 stuks)
1/4 stuk Rode peper
1/2 stuk Rode ui
Pluk de sperziebonen en snijd ze door de midden. Snijd ook de rode ui in kleine blokjes en de rode peper in dunne plakjes. Snijd de kabeljauwfilet in 4 gelijke blokjes. Meng de Ajam Paniki met de gamba's, kabeljauwfilet, chinese roerbakgroente en sperziebonen. Presenteer dit in een lange uitschep schaal of maak er porties van in ovenbakjes. Garneer af met wat rode peper naar smaak en rode ui

Tip! serveer er gratis rijst bij.
5 minuten roerbakken of 12 minuten op 180° in de oven
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief