Meesterlijke Zeeduivelfilet di Nocci

Meesterlijke Zeeduivelfilet di Nocci

1000 gram Zeeduivelfilet
200 gram Bistro saus Salsa di nocci (08455)
80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)
5 gram Bruchettamix (01950K)
100 gram Parmezaanse kaas (vlokken)
Peterselie
Aluminium ovenschaaltje
Snijd de zeeduivel in stukjes van circa 100 gram en marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie. Leg de zeeduivel in het ovenschaaltje. Bestrijk de moot met een laagje Bistrosaus. Garneer vervolgens met de Bruchettamix, de Parmezaanse kaas en fijngesneden peterselie.
Gaar de zeeduivel in een voorverwarmde oven op 180°C in circa 13 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief