Meesterlijke Grill Plate: Kruidige Kabeljauw

Meesterlijke Grill Plate: Kruidige Kabeljauw

1000 gram Kabeljauw
500 gram Zeekraal
40 gram Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel (07232)
Super Twister (01493) *
Olijven (blik)
Aluminium schaaltje

*Vanwege vernieuwing/verbetering van dit recept kan het voorkomen dat sommige producten op de foto afwijken van de producten in het beschreven recept
Bedek de bodem van het aluminium schaaltje met zeekraal. Snijd de kabeljauw in medaillons van ongeveer 25 gram en marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie Vermeer. Leg de 3 kabeljauwmedaillons op de zeekraal en garneer met olijven en Super Twister.
Gaar dit gerecht gedurende circa 10 tot 12 minuten in een voorverwarmde oven op 150°C of gaar het op de barbecue. Leg dan het aluminium schaaltje op de barbecue met gesloten deksel en gaar de medaillons gedurende circa 10 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief