Italiaanse Zalm Papillot

Italiaanse Zalm Papillot

150 gram verse zalmfilet
30 gram Bistro Kruidenolie Groene Pesto (07058)
5 gram Super Twister (01493)
5 gram pijnboompitten
circa 3 stuks cherrytomaten
Veldsla of spinazie
Bakpapier
Verdeel de spinazie of veldsla in het midden van het stuk bakpapier. Plaats hier op het stuk zalmfilet en drapeer de Bistro Kruidenolie Groene Pesto hier overheen. Garneer af met de Super Twister, pijnboompitten en cherrytomaten. Vouw het bakpapier als een bolletje niet helemaal dicht.

Tip! Kook er tagliatelle bij om er een complete maaltijd van te maken.
Gaar het overnschaaltje in de voorverwarmde oven op 180 graden in circa 20 minuten of opde BBQ met gesloten deksel in 15 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief