Fruitig Tongrolletje

Fruitig Tongrolletje

1000 gram Tongfilet
100 gram Appelstukjes (06002K)
100 gram Rozijnen
100 gram gedroogde abrikozen
80 gram Meesterlijke Kruidenolie Da vinci (07954DS)
1 bosje Peterselie
Cocktailprikkers
Snijd de in de lengte zodat er rolletjes van gemaakt kunnen worden. Leg op iedere strook gedroogde appelstukjes, fijngesneden abrikozen en rozijnen. Rol het geheel op en zet vast met een prikker
Pocheer de tongrolletjes met 100% vocht op 73°C tot een kern van 63°C. Marineer de tongrolletjes vervolgens met Meesterlijke Kruidenolie en garneer met fijngesneden peterselie.
 
Lekker met Babi-Chutneysaus (08010K).
Verwarm de tongrolletjes in een voorverwarmde oven van 150°C in circa 13 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief