Fruitig “smulpotje” met gamba’s en makreel

Fruitig “smulpotje” met gamba’s en makreel

450 gram 30/40 gamba’s
450 gram gestoomde makreelfilet
1000 gram mango currysaus Epos
450 gram mie of noodles
300 gram fijne roerbakgroente
Basilicum
6 bamboe schaaltjes rond
Kook de noodles of mie naar behoren gaar en voeg de laatste 2 minuten ook de roerbakgroente toe aan het water. Laat dit goed afkoelen en vul de bodem van het bamboe schaaltje hiermee. Houd wat groente over om later mee af te garneren. Snijd de gamba’s doormidden en verdeel dit ook over de bakjes. Doe dit ook met de gestoomde makreelfilet. Verdeel als laatste de Epos mango currysaus over de schaaltjes en garneer af met wat basilicum.
10 minuten in een oven op 180 graden.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief