Coquilles in Piri-piri Saus

Coquilles in Piri-piri Saus

1000 gram Coquilles
400 gram Wokgroente
300 gram Piri-piri Saus (08135)
60 gram Bistro Kruidenolie Knoflook-Peper (07043)
1 bosje Bieslook
Ovenbakje
Marineer de Coquilles met de Bistro Kruidenolie. Giet de Piri-piri Saus in het ovenbakje. Blancheer de wokgroente en spoel af met koud stromend water. Leg vervolgens de wokgroente op de Piri-piri Saus. Leg als laatste de gemarineerde Coquilles in het ovenbakje. Garneer tot slot met fijn gesneden bieslook.
Gaar het geheel in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 5 à 6 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief