Zwitserse rollade

Zwitserse rollade

Varkensfilet
Coteletto paneermix (09025K)
Jong belegen kaas (plakken)
Schouderham (plakken)
Het vlees ontdoen van ongerechtigheden en op maat snijden (hoe groot u de rollade wilt maken). Het vlees opensnijden zodat er een grote lap ontstaat en de binnenkant ruim beleggen met kaas en ham. Eerst een laag kaas daarop een laag ham, in deze volgorde vanwege het colorozozout in de ham. Oprollen en opbinden en vervolgens door de coteletto paneermix rollen. De rollade kan in zijn geheel verkocht worden, maar ook als schijf. (Zorg er dan wel voor dat er om elke schijf een touwtje zit.)

Tip
Presenteer de rollade of schijf met kaassaus.
Als de rollade in de oven wordt bereid, de oven voorverwarmen op 200 °C en afbraden op 150 °C ± 45 minuten. In de pan de rollade om en om aanbraden en ± 45 minuten afbraden. Als schijf aanbraden en 4 minuten op elke kant bakken.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief