Thaise rundvleesschotel

Thaise rundvleesschotel

1 kilogram magere rundvleeslapjes.
50 gram Chinese Roaststeakgekruid (01066K)
75 gram Saté ketjap (07154K)
Variatie 1
Rundvlees mengen met de specerijen. Rundvlees met ingrediënten sous vide koken in vacuümzakken (10 á 12 uur op 80°C). Door een scheutje rode wijn toe te voegen aan de marinade, verkort u de kooktijd.

Variatie 2
Rundvlees mengen met de ingrediënten. Rundvlees met hulpstoffen ± 2 uur laten garen in braadpan.

Variatie 3
Rundvlees mengen met ingrediënten. Rundvlees garen in de steamer, op een temperatuur van ± 120°C ± 3 uur (met vocht). Vervolgens het vlees in lange repen snijden (repen van ± 1 cm bij 7 cm). De repen op de schaal leggen en overgieten met Thaise Currysaus (08178K).
Ganeren met sperziebonen en perzik uit blik.

Tip
Deze Thaise runder specialiteit is ook te gebruiken als vulling voor Pitabroodjes (11105DS270), Broodje best (11063DS020) en Tortilla’s (11076DS008). Hiervoor moet u het vlees wel wat fijner snijden.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief