Spicy Chicken

Spicy Chicken

1000 gram Kippendijen zonder been en vel
40 gram Chinese Roaststeak Gekruid (01066K)
50 gram Spaanse Toppingsaus (08165K)
Grillolie Galanga (07055K)
150 gram Rode paprika
100 gram Peultjes
100 gram Sperzieboontjes
100 gram Ui ringen
1000 gram Babi Pangangsaus (08011K) of maaltijdsaus Babi Pangang (80067K)
Snijd de kippendijen in blokjes en meng met het Chinese Roaststeak Gekruid, Grillolie Galanga en Spaanse Toppingsaus.
Gaar de kip in de steamer/oven op 120°C met een kerntemperatuur van 72°C.
Laat de kip vervolgens goed afkoelen.
Blancheer de wokgroente en meng met de Grillolie Galanga of roerbak de groente in de Grillolie Galanga.
Meng vervolgens het vlees, de groenten en de Maaltijdsaus Babi Pangang tot de gewenste verhouding.

Tip: Meng het gerecht met voorgegaarde rijst, nasi of noedels.
Verwarm het gerecht in de combimagnetron op 900 watt in circa 2-3 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief