Spek Yakitori schotel

Spek Yakitori schotel

1000 gram Speklappen zzw 2 mm dik gesneden
40 gram Chinese Roaststeak Gekruid (01066K)
450 gram Wok groenten
1000 gram Yakitorisaus (80057K)
Snijd de speklappen in drieën en meng ze met de Chinese Roaststeak. Gaar de speklappen vervolgens in de steamer of oven op  120 °C met een kerntemperatuur van 70 °C. Grill het spek daarna nog even in de oven zodat er een krokant laagje ontstaat. Laat de speklappen goed afkoelen. Blancheer de wok groenten en meng deze vervolgens met het vlees en de Yakitorisaus.

Tip: Lekker in combinatie met de Epos gekruide rijst
Verwarm het gerecht in de combimagnetron in circa 2-3 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief