Spareribs met Babi-Chutneysaus

Spareribs met Babi-Chutneysaus

Platte vleesribbetjes
5 gram Colorozozout (04073K)
50 gram Chinese Roaststeakgekruid (01066K)
100 gram Indische sojasaus (08080K)
100 gram Saté ketjap (07154K)
Babi-Chutneysaus (08010K)
Atjar tjampoer (11051POT01)
Atjar taugé (11052POT01)
Ribbetjes kruiden en ongeveer 24 uur laten intrekken. Krokant grillen ca. 60 minuten op 140ï‚°C, kern 68ï‚°C.
Afgekoelde spareribs door de babi-chutneysaus halen. Garneren met atjar, taugé mengsel.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief