Slagersbroodje Bapao

Slagersbroodje Bapao

1000 gram mager rundergehakt
50 gram Chinese Roaststeakgekruid (01066K)
75 gram Saté ketjap (07154K)
75 gram Gebakken uitjes (06086K)
Pitabroodjes/shoarmabroodjes (11108DS180, 1115DS270, 11105F0180, 11115D0096, 11115U0240)
Rundergehakt vermengen met de overige ingrediënten. Gehakt portioneren ± 250 gram en eventueel verpakken in rekfolie.

Presentatie
Gehakt apart presenteren met daarnaast de broodjes en de saus.

Tip
U kunt het bapao gehakt ook rul voorbraden, voeg dan 5 gram Colorozozout (04073K) per kilogram extra toe.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief