Pittig Kippetje

Pittig Kippetje

1000 gr Kipfilet 60 a 80 gr Bistro Kruidenolie Mississippi (07127K)
1 potje Gegrilde paprika
300 gr Kruidencrème (08060K)
200 gr Chorizo
200 gr Bladspinazie
Snijd de chorizo en de gegrilde paprika in kleine blokjes en vermeng deze met de Kruidencrème. Snijd de kipfilet in lapjes van circa 80 gram. Vul de kipfiletlapjes met het chorizo-paprika kruidenmengsel, leg hier een aantal blaadjes spinazie op en rol het geheel op. Zet de rolletjes vast met een prikker en marineer het geheel met de Bistro Kruidenolie Mississippi.
Gaar het rolletje 12 à 15 minuten in de braad- of koekenpan.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief