Pastasalade Caprese

Pastasalade Caprese

1000 gram pasta (bijv spiraalpasta)
50 gram pijnboompitjes
300 gram Epos Sensation Pesto Basilicum (07601K)
200 gram cherrytomaatjes
200 gram mozzarella bolletjes
Snufje zout en peper
 
Kook de pasta beetgaar en koel deze direct terug met koud water om doorgaren te voorkomen. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan. Vermeng de afgekoelde pasta met de Pesto Basilicum. Voeg daarna de gehalveerde cherrytomaatjes, de pijnboompitjes en de uitgelekte mozzarella bolletjes toe. Breng het geheel op smaak met een snufje zout en peper.
Lekker om koud te eten als maaltijdsalade.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief