Pannetje Bietjes & Bal

Pannetje Bietjes & Bal

Samenstelling gehaktbal
500 gram gehakt (30% rundersnippers, 70% varkenssnippers)
50 gram Slagers gehaktballenmix (01734K) *
50 gram water
1000 gram aardappelwedges
400 gram bieten (gegaard)
200 gram Kaasroomsaus (08063K)
Vers gesneden peterselie
Aluminium pan (03154ST)

*Dit product is vrij van lactose: wilt u een lactosevrij gerecht maken, neem dan contact op met uw adviseur.

Samenstelling wellen in water
10 liter water 70-75ï‚°C
100 gram Vloeibare Braadtex (07011K)
200 gram Keukenzout (04470K)
Gehaktbal ± 30 minuten wellen. Kern ± 68ï‚°C, daarna snel laten afkoelen.

 
Maak de gehaktballen en bak deze af in de oven of wellen in water.

Gaar de aardappelwedges in de oven op 150°C gedurende 20 minuten. Maak van de gegaarde bieten mooie dunne plakjes. Vul de aluminium pan met de gegaarde aardappelwedges en bieten. Leg daar bovenop de in plakjes gesneden gehaktbal. Garneer dit af met de Kaasroomsaus en vers gesneden peterselie.
Warm dit op in de oven op 180°C gedurende 20 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief