Pang-ang kokos rollade

Pang-ang kokos rollade

Uitgebeende varkensfilet
25 gram Fruitige kokosmix (02123K)
20 gram kokosschilfers
70 gram Babi Pangangsaus (08011K) of maaltijdsaus Babi Pangang (80067K)
40 gram Chinese Roaststeakgekruid (01066K)
80 gram Indische sojasaus (08080K)
Colora Decoratiemix (02034K)
Maak een papje van de Chinese roaststeakgekruid en de Indische sojasaus. De filet in de lengte insnijden. Bestrooi de binnenzijde van de rollade met fruitige kokosmix. Knoop de rollade op en marineer de buitenzijde met het papje. Leg de rollade in een alubakje op een bedje van babi pangangsaus. Ganeer de bovenzijde met de colora decoratiemix en de kokosschilfers.
Gaar de rollade af in een voorverwarmde oven van 160 graden gedurende 40-45 minuten of tot een kerntemperatuur van 65 graden.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief