Napoliburger

Napoliburger

1000 gram rundergehakt
60 gram Hamburger Speciaalmix (16041K)
5 gram Italiaans Tuinkruiden (01234K)
Hamburger Hotsaus (08071K)
Rundergehakt vermengen met de hamburger speciaalmix en Italiaanse tuinkruiden. Deze massa door de 3 mm plaat draaien en nog eens goed met de hand namengen. Vervolgens opstoppen in een potdichte darm. De worsten goed doorkoelen en in de koelcel of diepvries opslaan. Naar behoefte op de snijmachine schijven op de gewenste dikte snijden.

Presentatie
De hamburgers kunt u naturel presenteren. Of u kunt ze garneren met de Italiaanse tuinkruiden.

Deze hamburgers kunnen worden gebakken op de plaat of BBQ. Pak een ciabatta broodje en beleg deze met frisé sla. Hierop de afgebakken hamburger leggen en een garnering maken van komkommer, tomaat en ui en eventueel een toefje hamburger hotsaus. Een perfect broodje om te verkopen vanuit uw broodjescorner.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief