Italiaanse runderrolletjes

Italiaanse runderrolletjes

Runderschnitzel
Parmezaanse kaas geraspt
Zongedroogde tomaatjes
Bistro kruidenolie Bretagne (07076K)
Verse basilicum
Peterselie (06061K)
Gunshape prikker
Snij runderschnitzels van 100 gram. Marineer de binnenzijde met de bistro kruidenolie Bretagne. Beleg de runderschnitzel met geraspte Parmezaanse kaas, een stukje zongedroogde tomaat en drie blaadjes verse basilicum. Rol de schnitzel op en zet het rolletje vast met een gunshape prikker. Marineer de buitenkant met de bistro kruidenolie Bretagne.

Presentatie
Presenteer de Italiaanse runderrolletjs op een kleurrijke schaal, eventueel voorzien van Italiaans promotiemateriaal.
Bak de Italiaanse runderrolletjes gedurende 8 minuten lekker bruin.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief