Chinese muffin

Chinese muffin

1000 gram rundergehakt of half om half gehakt
55 gram Chinese Roaststeak gekruid (01066K)
100 gram gebroken en gekookte mie
100 gram water
Muffinvorm (siliconen of papier)
Meng het gehakt met de kruiden, vocht en gekookte mie. Vul de muffinvormpjes met het gehaktmengsel en zorg dat er een bolletje bovenuit steekt.

Presentatie
Presenteer de muffins in uw toonbank zowel rauw als voorgegaard.
Gaar de muffins in een voorverwarmde oven van 150 graden gedurende 20-25 minuten (afhankelijk van de grootte van de muffin). Of gaar de muffin af tot een kerntemperatuur van 67 graden. Voorgegaarde muffins kunnen in de magnetron worden opgewarmd.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief