Carpacciosalade van het huis

Carpacciosalade van het huis

1000 gram Tartaar
300 gram Bleekselderij
250 gram Pesto Basilicum (07601)
150 gram Zongedroogde tomaatjes
100 gram Parmezaanse kaasvlokken
100 gram Rucola
50 gram Pijnboompitjes (05100)
20 gram Grillmix E (02093)
Draai de verse tartaar twee à drie keer door de 3-millimeterplaat en vermeng het geheel met de Grillmix E. Verdeel de tartaar in kleine bakjes. Snijd de bleekselderij klein en leg dit op de tartaar. Drapeer hierop de Pesto Basilicum. Decoreer het geheel met zongedroogde tomaten, rucola, parmezaanse kaas en wat pijnboompitjes.
Heerlijk op brood of een toastje.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief