Braadslee pang-ang kokos haasje

Braadslee pang-ang kokos haasje

Samenstelling per kilogram
Varkenshaasje
25 gram Fruitige kokosmix (02123K)
20 gram kokosschilfers
70 gram Babi Pangangsaus (08011K) of maaltijdsaus Babi Pangang (80067K)
40 gram Chinese Roaststeakgekruid (01066K)
80 gram Indische sojasaus (08080K)
Colora Decoratiemix (02034K)
Chinese roerbakgroenten
Aluminium braadslee (alu. tortillabakje)
Maak een papje van de Chinese roaststeakgekruid en de Indische sojasaus. Het haasje in de lengte insnijden. Bestrooi de binnenzijde van het haasje met fruitige kokosmix en vul het met de Chinese roerbakgroenten. Zet het vast met een prikker en marineer de buitenzijde met het papje.Leg het varkenshaasje in een aluminium braadslee. Schenk met een lepel een streep babi pangangsaus er over heen. Ganeer het geheel met de colora decoratiemix en de kokosschilfers.
Gaar het pang-ang kokos haasje in een voorverwarmde oven van 160 graden gedurende ± 15 minuten afhankelijk van de dikte van het haasje.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief