Baguette Italiaans

Baguette Italiaans

200 gram Stokbrood of baguette van ongeveer 25 cm
40 gram Epos Sensation Pesto Basilicum (07601)
10 gram Rucola
10 gram Geraspte kaas
5 plakjes Gekookte ham
4 plakjes Salami
3 gram Pijnboompitten, geroosterd
Snijd het stokbrood in de lengte in gelijke helften. Smeer Epos Sensation Pesto Basilicum als boter op de bovenkant van het doorgesneden stokbrood. Verdeel de ham en de salami over het stokbrood. Snijd de rucola iets fijner en strooi dit over de ham en salami. Decoreer dit met kaas en pijnboompitten.
Bak de baguette 4 tot 5 minuten af in voorverwarmde over op 220°C of houd de halve afbaktijd aan die op de verpakking van het brood staat.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief