Bacon Wrapped Chicken

Bacon Wrapped Chicken

1 hele kip
Rookspek (Dik gesneden)
Bourgondische Grillmix (01045K)
prikker                                        
Aluminiumbak
Vlecht een matje van het gesneden rookspek. Houd er rekening mee dat het matje in ieder geval net zo breed word dan de kip. Kruid de kip met de Bourgondische Grillmix. Rol de kip in het matje van rookspek. Zorg ervoor dat de poten en vleugels van de kip ook ingepakt worden met rookspek en doe dit desgewenst met losse plakjes spek. Zet het geheel vast met prikkers
Gaar de kip gedurende 75 minuten in een voorverwarmde oven van 160-170 graden gedurende 75 minuten. Product kan ook uitstekend op een BBQ waarbij gebruik gemaakt word van indirecte hitte.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief