Babi Pangang

Babi Pangang

Recept 1
1000 gram varkensvlees (procureur) in plakken
15 - 20 gram Saté marinademelange (01706K)
75 gram Indische sojasaus
Babi Pangangsaus (08011K) of maaltijdsaus Babi Pangang (80067K)
Paprika
Ananas

Recept 2
1000 gram varkensvlees (procureur) in plakken
50 gram Chinese Roaststeakgekruid (01066K)
Indische Sojasaus (08080K) (naar smaak)
Babi Pangangsaus (08011K) of maaltijdsaus Babi Pangang (80067K)
Atjar Tampoer (11051POT01)
Recept 1

De plakken vlees kruiden met de saté marinademelange en Indische sojasaus. Grill de plakken. Snijd ze daarna in stukjes en grill ze nogmaals om het geheel extra krokant te maken. Hierna vermengen met de babi pangangsaus, de paprika stukjes en ananas stukjes.

Recept 2

Vlees inwrijven met Chinese roaststeak en de Indische sojasaus. Gedurende 12 uur intrekken. Krokant grillen en vervolgens aan reepjes snijden. Meng het vlees met de babi pangangsaus in de verhouding 1:1,5 en eventueel een half deel atjar tampoer.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief