Asperge verrassing

Asperge verrassing

Filetlapje
Asperges
Gekookte eieren
Gesneden achterham
Kaasroomsaus (08063K)
Bistro kruidenolie Bretagne (07076K)
Feestelijke decoratiemix (09046)
Aluminium bakje
Kook de asperges in vacuüm met zout, suiker en een beetje boter, ongeveer 12 minuten.
Terugkoelen in de vacuümzak. Snij het filetlapje open.
Beleg de binnenzijde van het filetlapje met een plakje achterham.
Snij een gekookt ei doormidden en leg deze op het plakje ham samen met een aantal asperges.
Sla het geheel dicht en zet het vast met een prikker.
Marineer de buitenzijde met de bistro kruidenolie Bretagne en leg de verassing in het aluminium bakje.
Schenk er met een lepel een mooie streep kaasroomsaus overheen.
Garneer de bovenzijde met de feestelijke decoratiemix.

TIP: Als het aspergeseizoen voorbij is kunt u gebruik maken van asperges uit blik/pot. Deze voor gebruik goed uit laten lekken.
Gaar de asperge verrassing af in een voorverwarmde oven van 180 graden gedurende 12-15 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief