Argentijns Varkentje

Argentijns Varkentje

1000 gram varkensschnitzel geplet
1000 gram Chinese roerbakgroenten
100 gram Chorizo-reepjes fijn
30 gram Chinese roaststeakgekruid (01066K)
15 gram Spaanse toppingsaus (08165K)
80 gram Bistro kruidenolie Argentina (07039K)
Feestelijke decoratiemix (09046G)
Plet de varkensschnitzels en kruid de binnenzijde van de schnitzels met de Chinese Roaststeakgekruid. Vermeng de roerbakgroenten, de Spaanse toppingsaus en de reepjes chorizo met elkaar. Vul de schnitzels met het mengsel en rol ze vervolgens op. Zet de schnitzel vast met een cocktailprikker. Marineer de schnitzels vervolgens met de Bistro Kruidenolie Argentina en garneer het geheel af met de feestelijke decoratiemix.

Variatietip
In plaats van varkensschnitzel, varkenshaas gebruiken en dan opensnijden en vullen met het mengsel. De gevulde varkenshaas presenteren in ovenbakjes. Bakken op 180 °C.
8 – 10 minuten afbakken en regelmatig keren.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief