Franse stoofschotel

Franse stoofschotel

1000 gram runder stoofvlees in blokjes
500 gram verse uienringen
75 gram ontbijtspek in blokjes
1 winterwortel
1 blikje Champignon (11007/8BLIK1)
1 teentje knoflook geperst
50 gram Goulash-hacheemelange (01175K)
200 gram Bruine jusdressing (08016K)
150 cl rode wijn
Vlees voorkruiden met de goulash / hacheekruiden. Boter, olie in de braadpan. Gekruid vlees aanbraden, uien, knoflook en de wortel toevoegen, geheel zachtjes goudgeel braden. De wijn toevoegen, met deksel op de pan gaar stoven. Voeg als laatste de champignons toe. Als de saus eventueel iets dun uitvalt dan het geheel binden met een beetje perfecto (04336K).

Presentatie
Hachee presenteren in magnetronbakjes. Eventueel met aardappelpuree.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Maaltijden recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief