Tandoori aardappelschotel

Tandoori aardappelschotel

1000 gram mini krieltjes (gekookt)
150 gram rode en oranje paprika strips
150 gram courgette in blokjes
100 gram rode ui in blokjes
40 gram Chinese roaststeakgekruid (01066)
80 gram Tandoori marinade (07239)
Verse peterselie
Aluminium braadslee 
Maak een papje van de Chinese roaststeak en de Tandoori marinade. Neem de mini krieltjes en kruid deze met het kruidenmengsel. Neem daarna de rest van de ingredienten en vermeng deze met de gemarineerde aardappeltjes. Leg een hoeveelheid van de schotel in een braadsleetje en garneer de bovenzijde met vers gesneden peterselie.
Gaar de aardappelschotel in een gesloten barbecue tot deze mooi bruin zijn of gaar ze in een voorverwarmde
oven van 180 graden gedurende 10-12 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer AGF recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief