Sellerie Salade

Sellerie Salade

1000 gr Beenham
2-3 Knolselderij
4 el Crème Fraiche
4 el Mayonaise
700 gr Beenhamsaus Epos (08012)
50 gr Bistro Kruidenolie Garlic (07041)
5 gr Peterselie / bieslook
1 Stokbrood
Schil de knolselderij en rasp deze. Meng de crème fraiche en de mayonaise door de selderij rasp. Snijd de beenham in reepjes en meng deze ook door de selderij. Voeg tenslotte de Beenhamsaus aan toe en roer goed door. Bestrijk stukjes stokbrood met de Bistro Kruidenolie Garlic en verkoop deze bij de selleriesalade.
Bak de knoflookstokbroodjes af in de voorverwarmde oven op 200°C. Lekker met de koude sellerie salade.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer AGF recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief