Procureur Groene Curry

Procureur Groene Curry

1250 gram Thaise Groene Currysaus (80030)
1000 gram Procureur
750 gram Wokgroenten met champignons en peulen
20 gram Grillmix E (02093)
Scheut olie
Ook lekker met rode (80029) of gele currysaus (80058)!
Snijd het vlees in grove blokken en kruid het met Grillmix E. Voeg een scheutje olie toe en vacumeer het. Gaar het geheel in de steamer. Blancheer de wokgroenten, koel terug onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Meng het vlees, de saus en de groenten. Tip: Verkoop Atjar Taugé (11052) er los bij.
Verwarm de maaltijd 15 minuten, afhankelijk van de hoeveelheid, in een voorverwarmde oven op 140°C tot 150°C.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer AGF recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief