Aardappelsalade Mosterd-Dille

Aardappelsalade Mosterd-Dille

1000 gram  Aardappelschijfjes (voorgegaard)
  600 gram  Tartaarsaus Mosterd-Dille (08301K)
  300 gram  Paprika (Rood/Groen)
  150 gram  Augurk
  100 gram  Bosui
      6 stuks  Gekookte eieren 
      3 stuks  Frisse appels (bijv. Elstar)
     
 

 
Snijd de paprika en de augurk in blokjes en de bosui in ringen. Schil de appels en snijd deze in blokjes. Pel de eieren en snijd deze ook in blokjes. Meng deze ingrediënten met de aardappelschijfjes en de tartaarsaus Mosterd-Dille. Alle ingrediënten goed door elkaar mengen. Voor presentatie kunt u ei- en paprika- stukjes over de salade strooien.
 
Tip:
Meng 500 gram gaar rundvlees (pekelvlees of runder poulet met 15 gram Colorozo 8-10 uur gekookt onder vacuüm) door de salade.
 
Lekker fris voor bij de barbecue.
 
 
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer AGF recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief