Meesterlijke Vleesfakkel

Meesterlijke Vleesfakkel

1000 gram Varkensbuik
80 gram Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel (07232DS)*
300 gram Saigonsaus (07138K)
Wokgroente
Sate stokken
Braadsleetjes

*Dit product is vrij van de 14 declarabele allergenen + 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst. Echter dient u bij de bereiding van recepturen met meerdere zaken rekening te houden bij een glutenintolerantie. Onze Rayon Managers helpen u hier graag bij.
Snijd van de buik dunne lapjes van ongeveer 3 mm dik. Draai deze om de satéstokken en gaar vervolgens in de steamer op programma ‘speklapjes’. Strijk de fakkels na het garen in met de Meesterlijke Kruidenolie. Giet in het braadsleetje een laagje Saigonsaus. Blancheer de wokgroente en leg dit erbij. Leg de vleesfakkels ook in het braadsleetje en garneer met fijngesneden peterselie.

 
Warm het sleetje op de BBQ gedurende 10 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer AGF recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief