Kip Groene Curry

Kip Groene Curry

1250 gram Thaise Groene Currysaus (80030)
1000 gram Kipdijfilet
750 gram Wokgroenten met champignons en peulen
20 gram Grillmix E (02093)
Scheut olie

Variatietip
 Ook lekker met rode currysaus (80029)! Vervang de saus en kruiden voor Fruitige Kokosmix (02123) en Thaise Gele Currysaus (80058).
Snijd het vlees in grove blokken en kruid het met Grillmix E en voeg een klein scheutje olie toe. Gaar het geheel in de steamer. Blancheer de wokgroenten, koel terug onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Meng de saus en groenten en leg het vlees erop. Tip: Verkoop Atjar Taugé (11052) er los bij.
Verwarm de maaltijd 15 minuten, afhankelijk van de hoeveelheid, in een voorverwarmde oven op 140°C tot 150°C.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer AGF recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief