Italiaanse Schotel Pasta

Italiaanse Schotel Pasta

1000 gram Penne (gekookt)
350 gram Kaasroomsaus (08063K) 100 gr Pizza Kaas (11090K)
150 gram Gerookt ontbijtspek (blokjes)
50 gram Prei
15 gram Ui (in partjes, fijn gesneden)
2 Teentjes knoflook (geperst)
Bruchettamix (01950K)
Meng de penne, het gerookte ontbijtspek, ui , prei en de Kaasroomsaus doorelkaar en voeg dit toe aan de ovenschaal. Bestrooi de bovenkant met de Pizza Kaas. Gaar het geheel af in een voorverwarmde oven van 130 graden gedurende 75 minuten. Laat het geheel goed afkoelen en garneer de bovenzijde met de Bruchettamix .
Verwarm de ovenschaal in een voorverwarmde oven op 120°C gedurende 30 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer AGF recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief