Asperge pasta salade

Asperge pasta salade

1000 gram gekookte pasta (fusilli)
850 gram asperges uit pot uitgelekt.
500 gram gekookt ei
250 gram gerookte kipfilet
70 gram bosui
300 gram Bieslook uiensaus (08013K)
Snij de asperges in stukken van ongeveer 3 cm. Pel de eieren en snij deze 2 maal met de eiersnijder. Snij vervolgens de gerookte kipfilet in kleine blokjes. Snij de bosui in fijne ringetjes. Meng alles door elkaar heen, tezamen met de past en de bieslook uiensaus.. Meng het geheel wel voorzichtig zodat de asperge stukjes niet kapot gaan. Garneer de bovenzijde met nog wat asperge stukjes en gesneden bosui ringetjes.

Presentatie
Presenteer het de salade in een kleurige schaal.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer AGF recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief