Recepten voor op de barbecue

Recepten voor op de barbecue

Nu de barbecues weer overuren draaien, is het hoog tijd voor heerlijke spiesen. Heeft u de recepten van Barbecuespies Peking Pig en Barbecuespies Smoked Cow al in huis?

Zomerspies op de BBQ

De Smoked Cow bestaat uit biefstuk met onze Smoked Bull BBQ saus. Wissel het vlees mooi af met groente, zoals paprika en courgette. Onze kruidenmix Chinese Roaststeakgekruid komt terug in de Peking Pig. Deze spies met gekleurde groenten is echt een zomerfeest in uw toonbank. Download en print de recepten voor bij uw werkplek:

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Simply Spices steunt de versspecialist

Simply Spices steunt de versspecialist

Bij Epos zijn wij ons ervan bewust, dat deze Corona crisis een lastige periode is voor de versspecialist. Daarom start Epos een social media campagne om de consument te vragen de versspecialisten in hun omgeving te steunen.
 

Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Vanaf februari is Patrick Gronert bij Epos gestart als Rayonmanager Brabant en Limburg. Patrick heeft de overstap van Bieze Foodservice naar Epos gemaakt.
 

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief