Recepten voor op de barbecue

Recepten voor op de barbecue

Nu de barbecues weer overuren draaien, is het hoog tijd voor heerlijke spiesen. Heeft u de recepten van Barbecuespies Peking Pig en Barbecuespies Smoked Cow al in huis?

Zomerspies op de BBQ

De Smoked Cow bestaat uit biefstuk met onze Smoked Bull BBQ saus. Wissel het vlees mooi af met groente, zoals paprika en courgette. Onze kruidenmix Chinese Roaststeakgekruid komt terug in de Peking Pig. Deze spies met gekleurde groenten is echt een zomerfeest in uw toonbank. Download en print de recepten voor bij uw werkplek:

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Evenement: Epos S(ch)lagersfest

Evenement: Epos S(ch)lagersfest

In september en oktober gaat het Epos S(ch)lagersfest van start!
Dit ludieke en laagdrempelige evenement houdt in: het állerlekkerste broodje Duitse curryworst voor uw klanten en de nodige aankleding voor in uw zaak!

Aankondiging: visbeurs 2019

Aankondiging: visbeurs 2019

Op maandag 7 oktober vindt de Visbeurs plaats. Rayonmanager Pascalle Veerman is als visspecialist aanwezig op de beursstand van Epos. Tevens onthullen we nieuwe smaken. Ook binnen het assortiment Simply Spices komt uitbreiding: kruidenmix voor garnalen.
We begrijpen dat u uitkijkt naar nieuwe smaken, zoals een vis naar water snakt! Dus kom proeven!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief