Recepten voor op de barbecue

Recepten voor op de barbecue

Nu de barbecues weer overuren draaien, is het hoog tijd voor heerlijke spiesen. Heeft u de recepten van Barbecuespies Peking Pig en Barbecuespies Smoked Cow al in huis?

Zomerspies op de BBQ

De Smoked Cow bestaat uit biefstuk met onze Smoked Bull BBQ saus. Wissel het vlees mooi af met groente, zoals paprika en courgette. Onze kruidenmix Chinese Roaststeakgekruid komt terug in de Peking Pig. Deze spies met gekleurde groenten is echt een zomerfeest in uw toonbank. Download en print de recepten voor bij uw werkplek:

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief