Zomer(BBQ)-Tijd!!

Zomer(BBQ)-Tijd!!

Een uurtje korter slapen, maar...wel hét teken dat de zomer eraan komt! Tijd voor de BBQ...

Uiteraard hebben wij weer lekkere receptjes voor op de BBQ ontwikkeld.

Wat dacht u van lekkere BBQ spiesen zoals de kipspies met radijs, champignons, artisjok en een vleugje Epos? Of de spies van procureur met Chinese kruiden en Pangangsaus. De variant van malse biefstuk met pruimen, champignons en laurier is ook echt een aanrader. Of lekker fris met kipfilet en ananas, voor ieder wat wils!

Dit jaar hebben we ook een aantal leuke variaties Mini-rollades bedacht voor op de BBQ. Bijvoorbeeld een kalkoen-rollade gevuld met kipfilet (ook leuk voor de Pasen!) of juist een BBQ-rollade van kipfilet gevuld met een lekkere frisse mango-saus. Extra speciaal is de Chinese BBQ-rollade van runderschnitzel met taugé, bosui, paprika en natuurlijk een vleugje Epos! Of de Spaanse variant van varkensschnitzel met chorizo, zongedroogde tomaatjes en rucola.

Verse burgers zijn natuurlijk altijd lekker op de BBQ: bijvoorbeeld deze nieuwe variant waar de ananas écht in de hamburger zit, lekker met een beetje kerrie en een uitje. Of liever een Napoli burger, met een vleugje Italiaanse tuinkruiden? En natuurlijk hebben we ook lekkere burgers gemarineerd met één van de Meesterlijke Kruidenoliën, bijvoorbeeld de Zomerse Burger of de Italiaanse Hamburger.

En... BBQ worsten doen het natuurlijk ook altijd goed: een traditioneel worstjes met lekkere kruiden en een klein beetje paneermeel, of een iets pittiger Curry Worstje? Ook de Franse variant en een zoete 'Sweet Sausage' zijn aan te raden!

Het beloofd een smakelijke zomer te worden!!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief