Zomer(BBQ)-Tijd!!

Zomer(BBQ)-Tijd!!

Een uurtje korter slapen, maar...wel hét teken dat de zomer eraan komt! Tijd voor de BBQ...

Uiteraard hebben wij weer lekkere receptjes voor op de BBQ ontwikkeld.

Wat dacht u van lekkere BBQ spiesen zoals de kipspies met radijs, champignons, artisjok en een vleugje Epos? Of de spies van procureur met Chinese kruiden en Pangangsaus. De variant van malse biefstuk met pruimen, champignons en laurier is ook echt een aanrader. Of lekker fris met kipfilet en ananas, voor ieder wat wils!

Dit jaar hebben we ook een aantal leuke variaties Mini-rollades bedacht voor op de BBQ. Bijvoorbeeld een kalkoen-rollade gevuld met kipfilet (ook leuk voor de Pasen!) of juist een BBQ-rollade van kipfilet gevuld met een lekkere frisse mango-saus. Extra speciaal is de Chinese BBQ-rollade van runderschnitzel met taugé, bosui, paprika en natuurlijk een vleugje Epos! Of de Spaanse variant van varkensschnitzel met chorizo, zongedroogde tomaatjes en rucola.

Verse burgers zijn natuurlijk altijd lekker op de BBQ: bijvoorbeeld deze nieuwe variant waar de ananas écht in de hamburger zit, lekker met een beetje kerrie en een uitje. Of liever een Napoli burger, met een vleugje Italiaanse tuinkruiden? En natuurlijk hebben we ook lekkere burgers gemarineerd met één van de Meesterlijke Kruidenoliën, bijvoorbeeld de Zomerse Burger of de Italiaanse Hamburger.

En... BBQ worsten doen het natuurlijk ook altijd goed: een traditioneel worstjes met lekkere kruiden en een klein beetje paneermeel, of een iets pittiger Curry Worstje? Ook de Franse variant en een zoete 'Sweet Sausage' zijn aan te raden!

Het beloofd een smakelijke zomer te worden!!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Simply Spices steunt de versspecialist

Simply Spices steunt de versspecialist

Bij Epos zijn wij ons ervan bewust, dat deze Corona crisis een lastige periode is voor de versspecialist. Daarom start Epos een social media campagne om de consument te vragen de versspecialisten in hun omgeving te steunen.
 

Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Vanaf februari is Patrick Gronert bij Epos gestart als Rayonmanager Brabant en Limburg. Patrick heeft de overstap van Bieze Foodservice naar Epos gemaakt.
 

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief