Jebo Themasalades herfst & winter

Jebo Themasalades herfst & winter

Naast het vaste assortiment van Jebo hebben zij ook het hele jaar door diverse Themasalades. Deze salades sluiten vaak aan op het seizoen of een feestdag. Bij Epos zijn ook deze salades van Jebo te bestellen!

In de herfst en de winter voert Jebo een aantal mooie themasalades. Bijvoorbeeld de Wintersalade met makreel en ei, of de Feestsalade met diverse soorten vis en een heerlijke cocktailsaus! de salades zijn goed gevuld en culinair. Een mooie aanvulling op het vers assortiment in jouw winkel!

Om het overzichtelijk te houden hebben we alle themasalades van Jebo voor de herfst en winter laten bundelen in een brochure. 

>> Bekijk hier de brochure 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Pascalle Veerman: 'Feestdagen in Coronatijd'

Pascalle Veerman: 'Feestdagen in Coronatijd'

Een blog van rayonmanager Pascalle Veerman! Tips voor de feestdagen in Coronatijd, lekkere feestdagen inspiratie en een nieuw Inspiratie Box concept. Lees snel verder! >>

GRATIS Jebo Inspiratie Box

GRATIS Jebo Inspiratie Box

Met de feestdagen in zicht willen we graag blijven inspireren! We hebben mooie recepten voor de feestdagen maar ook mooie salades mogen niet ontbreken tijdens de feestdagen. Daarom introduceren wij onze Jebo Inspiratie Box! Hierin vind je 3 mooie proefbakjes met Jebo salades die zeer geschikt zijn voor de feestdagen. Bijvoorbeeld om te gebruiken als amuse!  

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief