Winnaar VIP actie Sensation bekend

Winnaar VIP actie Sensation bekend

Tijdens het VIP-event in Expo Houten 27 en 28 maart konden de bezoekers meedoen aan een wedstrijd 'raad de ingrediënten van de overheerlijke pesto'. Vleeschhouwerij Rhenen was de gelukkige winnaar van het introductiepakket Sensation t.w.v. maar liefst 150 euro!

Deze week nam Bertran Smits van Vleeschhouwerij Rhenen het pakket, vol verse pesto's en tapenades, in ontvangst van zijn rayon manager Johan Groenenberg. 

De pas geopende slagerij in Rhenen is een unieke winkel waar je het échte ambacht van de slager ervaart, alles volledig transparant. Dat zie je al direct bij het binnenstappen. Stoere stukken vlees hangen in het zicht in de koelcel. De werkbank staat midden in de winkel. Er worden spontaan workshops (uitbenen, vliezen, snijden) gegeven. Alle producten, ook de worst worden in de winkel gemaakt. Volop vers, volop beleving.

Namens het hele team, van harte gefeliciteerd!
 

(Bekijk de hele rapportage op: www.vers-inspiratie.nl)

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief