Wildseizoen geopend

Wildseizoen geopend

In deze periode is er volop aanbod van o.a. hert, zwijn, haas, fazant en eend. Wij hebben een aantal lekkere recepten voor u!

Het jachtseizoen in deze periode is vooral gericht op o.a. hert, zwijn, haas, fazant en eend. Vroeger werd dit traditioneel bepaald, maar in de meeste landen is dit tegenwoordig per wet bepaald. De periode waarin men niet kan jagen wordt de gesloten jachttijd genoemd. Deze periode valt vaak samen met het broedseizoen van de vogels en de dracht- en bronsttijd van ander wild. Incidenteel kan de jacht ook gesloten worden als de weersomstandigheden zeer slecht zijn (bijvoorbeeld als het koudegetal daalt tot onder de 85).
Wij hebben een aantal lekkere recepten met diverse soorten wild, bijvoorbeeld; 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief