Visspecialist Pascalle Veerman

Visspecialist Pascalle Veerman

Hallo! Ik ben Pascalle Veerman en ik kom uit Volendam. Ik leerde het visambacht bij Volendammer visspecialist Tom Tuijp. Nu ben ik werkzaam als Rayon Manager bij Epos Specerijen, met de volledige focus op vis.

Toen ik in februari begon bij Epos, vond ik dit natuurlijk hardstikke spannend. Ik kon direct met mijn kennis aan de slag en kreeg vanaf het eerste moment het vertrouwen om het land door te gaan en de visspecialisten te bezoeken. 

De visbeurs was het moment om te laten zien wat Epos voor de visspecialist kan betekenen. In de afgelopen maanden ben ik bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuwe Epos kibbelingsmix; de Epos Kibbeling Compleet mix. Deze nieuwe mix hebben we tijdens de visbeurs geïntroduceerd. De reacties waren bijzonder goed! 

In de vitrine hebben we mooie recepten laten zien. Voor allen die interesse hadden in deze recepten, was er een receptenboekje beschikbaar. Ook interesse in een speciaal Epos visreceptenboekje, bel mij of stuur een mail.

Naast een nieuwe kibbelingsmix werd ook een nieuwe Simply Spices mix, speciaal voor de visbranche, geïntroduceerd: kruidenmix voor Garnalen. Interesse in een deze mix of één van de andere mixen die passen bij de visspeciaalzaak? Neem dan contact met mij op.

We hebben tijdens de visbeurs Epos op de kaart gezet in visspecialisten land. Zo zei een bezoekers tegen mij dat Epos écht goed bezig is dit jaar! Ik kijk terug op een zeer geslaagde visbeurs en dat bevestigt mijn gevoel dat we nog veel meer voor de visspecialisten kunnen gaan betekenen.

Pascalle Veerman
p.veerman@epos-specerijen.nl
06 11226706
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Verras jouw klant met Simply Spices!

Verras jouw klant met Simply Spices!

Speciaal voor deze zomer hebben we met onze Simply Spices kruidenmixen een speciale zomeractie! Verras je klant en laat ze kennismaken met deze kruiden!

Vakantie in eigen land met EPOS!

Vakantie in eigen land met EPOS!

De coronacrisis zorgt er komende zomer voor dat we massaal vakantie in eigen land gaan vieren. Of het nu Costa del achtertuin is, een huisje in Drenthe of op de camping aan de kust, veel Nederlanders kiezen ervoor deze zomer binnen de eigen landgrenzen te spenderen. En om de zomer nog een stukje aangenamer te maken staan de komende maanden bij EPOS in het teken van 'vakantie in eigen land!'

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief