Visbeurs 2019

Visbeurs 2019

Op maandag 7 oktober was het Epos team aanwezig op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg. Op de beurs hebben de visspecialisten voor het eerst kunnen proeven van onze nieuwe smaken, die daar zijn onthuld. Onze visspecialist Pascalle was er aanwezig, lees hier meer over.

Het assortiment van Epos is uitgebreidt!
Op de beurs konden de visspecialisten proeven van versgebakken kibbeling met de Kibbelingmix Compleet. Hierover hebben we enthousiaste reactie te horen gekregen.



Het assortiment van Simply Spices is uitgebreidt met een garnalenmix.
Op de beurs kon deze worden geproefd met .... garnalen.



Epos is meer dan smaak alleen.
Zo is er een brochure van verrassende visrecepten uitgedeeld, die tevens ook werden tentoongesteld.

Het was de 14de editie met als thema 'Ready for The Futue'. De locatie van de beurs was de Jachthaven Nieuwboer, Westdijk 36 in Bunschoten-Spakenburg. Het was een mooie kans om onze nieuwe smaken te onthullen.

Mocht je er niet bijgeweest zijn, hier een korte terugblik op de Visbeurs 2019.
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Vanaf februari is Patrick Gronert bij Epos gestart als Rayonmanager Brabant en Limburg. Patrick heeft de overstap van Bieze Foodservice naar Epos gemaakt.
 

Ad Kuijf is met pensioen

Ad Kuijf is met pensioen

Tijdens de afscheidsreceptie op 13 februari jl. zijn mooie woorden gesproken. Epos wil Ad Kuijf hartelijk danken voor alle jaren van samenwerking. 

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief