Visbeurs 2019

Visbeurs 2019

Op maandag 7 oktober was het Epos team aanwezig op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg. Op de beurs hebben de visspecialisten voor het eerst kunnen proeven van onze nieuwe smaken, die daar zijn onthuld. Onze visspecialist Pascalle was er aanwezig, lees hier meer over.

Het assortiment van Epos is uitgebreidt!
Op de beurs konden de visspecialisten proeven van versgebakken kibbeling met de Kibbelingmix Compleet. Hierover hebben we enthousiaste reactie te horen gekregen.



Het assortiment van Simply Spices is uitgebreidt met een garnalenmix.
Op de beurs kon deze worden geproefd met .... garnalen.



Epos is meer dan smaak alleen.
Zo is er een brochure van verrassende visrecepten uitgedeeld, die tevens ook werden tentoongesteld.

Het was de 14de editie met als thema 'Ready for The Futue'. De locatie van de beurs was de Jachthaven Nieuwboer, Westdijk 36 in Bunschoten-Spakenburg. Het was een mooie kans om onze nieuwe smaken te onthullen.

Mocht je er niet bijgeweest zijn, hier een korte terugblik op de Visbeurs 2019.
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Na een mooie zomer met veel BBQ plezier is het tijd om te kijken naar het najaar. Want Epos inspireert je graag het hele jaar, of het nu zomer is of winter!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

De zomervakantie is helaas alweer ten einde en door corona is ook niet iedereen richting het zonnige zuiden gereden. Gelukkig was het een heerlijke zomer in ons eigen land en werd de BBQ veelvuldig aangestoken in de Hollandse achtertuinen!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief