Visbeurs 2019

Visbeurs 2019

Op maandag 7 oktober was het Epos team aanwezig op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg. Op de beurs hebben de visspecialisten voor het eerst kunnen proeven van onze nieuwe smaken, die daar zijn onthuld. Onze visspecialist Pascalle was er aanwezig, lees hier meer over.

Het assortiment van Epos is uitgebreidt!
Op de beurs konden de visspecialisten proeven van versgebakken kibbeling met de Kibbelingmix Compleet. Hierover hebben we enthousiaste reactie te horen gekregen.



Het assortiment van Simply Spices is uitgebreidt met een garnalenmix.
Op de beurs kon deze worden geproefd met .... garnalen.



Epos is meer dan smaak alleen.
Zo is er een brochure van verrassende visrecepten uitgedeeld, die tevens ook werden tentoongesteld.

Het was de 14de editie met als thema 'Ready for The Futue'. De locatie van de beurs was de Jachthaven Nieuwboer, Westdijk 36 in Bunschoten-Spakenburg. Het was een mooie kans om onze nieuwe smaken te onthullen.

Mocht je er niet bijgeweest zijn, hier een korte terugblik op de Visbeurs 2019.
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief