VIS VAN DE MAAND: Zeebaars

VIS VAN DE MAAND: Zeebaars

In de maand juli staat de vissoort zeebaars centraal. Epos heeft een aantal lekkere recepten ontwikkeld met dit vissoort!

De zeebaars prefereert een subtropisch klimaat en leeft hoofdzakelijk in de Atlantische Oceaan, maar ook in de Middellandse Zee. De zeebaars is langs de kusten van de Lage Landen minder algemeen, maar zowel volwassen en jonge vissen worden toch regelmatig in scholen waargenomen in de Maasvlakte, Scheldemonding en de Oosterschelde.

Epos heeft een aantal lekkere recepten met de zeebaars ontwikkeld. Wat dacht u van bijvoorbeeld penne uit de oven met zeebaars in saigonsaus of met een kaasroomsaus? Of heel lekker op de barbecue; Meesterlijke Zeebaars a la Crema.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Vakantie in eigen land met EPOS!

Vakantie in eigen land met EPOS!

De coronacrisis zorgt er komende zomer voor dat we massaal vakantie in eigen land gaan vieren. Of het nu Costa del achtertuin is, een huisje in Drenthe of op de camping aan de kust, veel Nederlanders kiezen ervoor deze zomer binnen de eigen landgrenzen te spenderen. En om de zomer nog een stukje aangenamer te maken staan de komende maanden bij EPOS in het teken van 'vakantie in eigen land!'

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

De coronatijd zorgt natuurlijk voor heel veel narigheid, maar ook zien we veel creatieve ideeën ontstaan in deze tijd. Versspecialisten bedenken mooie initiatieven en inspireren elkaar met allerlei concepten. Ook wij volgen dit met grote interesse en vinden het leuk om jullie een beetje te inspireren in deze coronatijd. Ooit wel eens nagedacht over belegde broodjes in jouw vitrine? Wij vertellen je waarom dit juist nu een mooie toevoeging kan zijn en hoe je dit aanpakt!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief