VIS VAN DE MAAND: Zeebaars

VIS VAN DE MAAND: Zeebaars

In de maand juli staat de vissoort zeebaars centraal. Epos heeft een aantal lekkere recepten ontwikkeld met dit vissoort!

De zeebaars prefereert een subtropisch klimaat en leeft hoofdzakelijk in de Atlantische Oceaan, maar ook in de Middellandse Zee. De zeebaars is langs de kusten van de Lage Landen minder algemeen, maar zowel volwassen en jonge vissen worden toch regelmatig in scholen waargenomen in de Maasvlakte, Scheldemonding en de Oosterschelde.

Epos heeft een aantal lekkere recepten met de zeebaars ontwikkeld. Wat dacht u van bijvoorbeeld penne uit de oven met zeebaars in saigonsaus of met een kaasroomsaus? Of heel lekker op de barbecue; Meesterlijke Zeebaars a la Crema.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Simply Spices steunt de versspecialist

Simply Spices steunt de versspecialist

Bij Epos zijn wij ons ervan bewust, dat deze Corona crisis een lastige periode is voor de versspecialist. Daarom start Epos een social media campagne om de consument te vragen de versspecialisten in hun omgeving te steunen.
 

Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Vanaf februari is Patrick Gronert bij Epos gestart als Rayonmanager Brabant en Limburg. Patrick heeft de overstap van Bieze Foodservice naar Epos gemaakt.
 

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief