VIS VAN DE MAAND: Zeebaars

VIS VAN DE MAAND: Zeebaars

In de maand juli staat de vissoort zeebaars centraal. Epos heeft een aantal lekkere recepten ontwikkeld met dit vissoort!

De zeebaars prefereert een subtropisch klimaat en leeft hoofdzakelijk in de Atlantische Oceaan, maar ook in de Middellandse Zee. De zeebaars is langs de kusten van de Lage Landen minder algemeen, maar zowel volwassen en jonge vissen worden toch regelmatig in scholen waargenomen in de Maasvlakte, Scheldemonding en de Oosterschelde.

Epos heeft een aantal lekkere recepten met de zeebaars ontwikkeld. Wat dacht u van bijvoorbeeld penne uit de oven met zeebaars in saigonsaus of met een kaasroomsaus? Of heel lekker op de barbecue; Meesterlijke Zeebaars a la Crema.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Visspecialist Pascalle Veerman

Visspecialist Pascalle Veerman

Hallo! Ik ben Pascalle Veerman en ik kom uit Volendam. Ik leerde het visambacht bij Volendammer visspecialist Tom Tuijp. Nu ben ik werkzaam als Rayon Manager bij Epos Specerijen, met de volledige focus op vis.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief