Vis van de maand: Kabeljauw/Skrei

Vis van de maand: Kabeljauw/Skrei

Wat haring is voor de Nederlanders, is kabeljauw voor de Noren: een echte traktatie!

Kabeljauw heeft niet veel opsmuk nodig. Deze vis is daarom de ideale keuze als u een makkelijk en snel te bereiden visrecept zoekt. Verse kabeljauw proeft fijn en delicaat en heeft een losse structuur. Met slechts een paar smaakmakers (peper, zout, peterselie) zet u al een heerlijk kabeljauwgerecht op tafel. Even bakken, grillen, koken of stoven en klaar is de kabeljauw. 

Kabeljauw is niet alleen lekker maar als magere vissoort ook erg gezond. Het biedt u bovendien een grote portie vitaminen en bouwstoffen. Kabeljauw zit tjokvol eiwitten, vitamine D, de beroemde omega 3 vetzuren en het mineraal selenium. Het is daarom een goede ondersteuner van het immuunsysteem, helpt bij de aanmaak van antioxidanten en werkt ontstekingsremmend. 

Probeer eens onze Koninklijke Kabeljauw, Thaise Kabeljauwcurry of kijk voor een ander overheerlijk recept in onze receptendatabase.

 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Simply Spices steunt de versspecialist

Simply Spices steunt de versspecialist

Bij Epos zijn wij ons ervan bewust, dat deze Corona crisis een lastige periode is voor de versspecialist. Daarom start Epos een social media campagne om de consument te vragen de versspecialisten in hun omgeving te steunen.
 

Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Vanaf februari is Patrick Gronert bij Epos gestart als Rayonmanager Brabant en Limburg. Patrick heeft de overstap van Bieze Foodservice naar Epos gemaakt.
 

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief