VIS VAN DE MAAND: Hollandse Garnalen

VIS VAN DE MAAND: Hollandse Garnalen

In de maand april staan de Hollandse Garnalen centraal. Met deze schaaldieren kunnen verschillende heerlijke recepten bereid worden.

De Hollandse garnaal, ook wel Grijze garnaal of Noordzee garnaal genoemd, komt ui de Waddenzee en de Noordzee. Het is een garnaal met een uitgesproken verfijnde smaak. De lengte van de Hollandse garnaal is gemiddeld vijf tot zeven centimeter en kunnen drie tot vijf jaar oud worden.

Epos heeft een aantal lekkere recepten ontwikkeld met de Hollandse Garnalen:

Bijvoorbeeld de Mango Garnalen Salade, een frisse salade met wortel, mango en Bistrosaus Mango Curry Chutney.
Of een heerlijk Broodje Best Garnalensalade met wortel, paprika en American Grillsaus.
En natuurlijk een absolute topper is de Hollandse Garnalen Ragout met een vleugje Epos.

Raadpleeg gerust onze receptendatabase en laat u inspireren!
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Na een mooie zomer met veel BBQ plezier is het tijd om te kijken naar het najaar. Want Epos inspireert je graag het hele jaar, of het nu zomer is of winter!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

De zomervakantie is helaas alweer ten einde en door corona is ook niet iedereen richting het zonnige zuiden gereden. Gelukkig was het een heerlijke zomer in ons eigen land en werd de BBQ veelvuldig aangestoken in de Hollandse achtertuinen!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief