VIS VAN DE MAAND: Hollandse Garnalen

VIS VAN DE MAAND: Hollandse Garnalen

In de maand april staan de Hollandse Garnalen centraal. Met deze schaaldieren kunnen verschillende heerlijke recepten bereid worden.

De Hollandse garnaal, ook wel Grijze garnaal of Noordzee garnaal genoemd, komt ui de Waddenzee en de Noordzee. Het is een garnaal met een uitgesproken verfijnde smaak. De lengte van de Hollandse garnaal is gemiddeld vijf tot zeven centimeter en kunnen drie tot vijf jaar oud worden.

Epos heeft een aantal lekkere recepten ontwikkeld met de Hollandse Garnalen:

Bijvoorbeeld de Mango Garnalen Salade, een frisse salade met wortel, mango en Bistrosaus Mango Curry Chutney.
Of een heerlijk Broodje Best Garnalensalade met wortel, paprika en American Grillsaus.
En natuurlijk een absolute topper is de Hollandse Garnalen Ragout met een vleugje Epos.

Raadpleeg gerust onze receptendatabase en laat u inspireren!
 
Delen
Meer nieuws

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Vis van de maand: Poon

Vis van de maand: Poon

Poon is vis van de maand november! Deze prachtige vis trekt met zijn rode kleur en aparte kop gelijk je aandacht.
 

Epos introduceert exclusief kruidenassortiment voor de versspecialist

Epos introduceert exclusief kruidenassortiment voor de versspecialist

Epos introduceert een unieke lijn van vijftien kwalitatief hoogwaardige allergeenveilige kruidenmixen, verpakt in een speciaal bewaarblikje en allen met een unieke smaaksensatie én combinatie.
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief