VIS VAN DE MAAND: Hollandse Garnalen

VIS VAN DE MAAND: Hollandse Garnalen

In de maand april staan de Hollandse Garnalen centraal. Met deze schaaldieren kunnen verschillende heerlijke recepten bereid worden.

De Hollandse garnaal, ook wel Grijze garnaal of Noordzee garnaal genoemd, komt ui de Waddenzee en de Noordzee. Het is een garnaal met een uitgesproken verfijnde smaak. De lengte van de Hollandse garnaal is gemiddeld vijf tot zeven centimeter en kunnen drie tot vijf jaar oud worden.

Epos heeft een aantal lekkere recepten ontwikkeld met de Hollandse Garnalen:

Bijvoorbeeld de Mango Garnalen Salade, een frisse salade met wortel, mango en Bistrosaus Mango Curry Chutney.
Of een heerlijk Broodje Best Garnalensalade met wortel, paprika en American Grillsaus.
En natuurlijk een absolute topper is de Hollandse Garnalen Ragout met een vleugje Epos.

Raadpleeg gerust onze receptendatabase en laat u inspireren!
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief