VIS VAN DE MAAND: Hollandse Garnalen

VIS VAN DE MAAND: Hollandse Garnalen

In de maand april staan de Hollandse Garnalen centraal. Met deze schaaldieren kunnen verschillende heerlijke recepten bereid worden.

De Hollandse garnaal, ook wel Grijze garnaal of Noordzee garnaal genoemd, komt ui de Waddenzee en de Noordzee. Het is een garnaal met een uitgesproken verfijnde smaak. De lengte van de Hollandse garnaal is gemiddeld vijf tot zeven centimeter en kunnen drie tot vijf jaar oud worden.

Epos heeft een aantal lekkere recepten ontwikkeld met de Hollandse Garnalen:

Bijvoorbeeld de Mango Garnalen Salade, een frisse salade met wortel, mango en Bistrosaus Mango Curry Chutney.
Of een heerlijk Broodje Best Garnalensalade met wortel, paprika en American Grillsaus.
En natuurlijk een absolute topper is de Hollandse Garnalen Ragout met een vleugje Epos.

Raadpleeg gerust onze receptendatabase en laat u inspireren!
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Ad Kuijf is met pensioen

Ad Kuijf is met pensioen

Tijdens de afscheidsreceptie op 13 februari jl. zijn mooie woorden gesproken. Epos wil Ad Kuijf hartelijk danken voor alle jaren van samenwerking. 

Nieuw! Epos Marinade Specialties Brochure

Nieuw! Epos Marinade Specialties Brochure

Epos levert al jaar en dag de heerlijkste marinades die zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de versspecialist. Elk jaar ontwikkelen wij voor de versbranche nieuwe en smaakvolle marinades om het verschil te maken richting de consument.

 

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief