VIS VAN DE MAAND: Hollandse Garnalen

VIS VAN DE MAAND: Hollandse Garnalen

In de maand april staan de Hollandse Garnalen centraal. Met deze schaaldieren kunnen verschillende heerlijke recepten bereid worden.

De Hollandse garnaal, ook wel Grijze garnaal of Noordzee garnaal genoemd, komt ui de Waddenzee en de Noordzee. Het is een garnaal met een uitgesproken verfijnde smaak. De lengte van de Hollandse garnaal is gemiddeld vijf tot zeven centimeter en kunnen drie tot vijf jaar oud worden.

Epos heeft een aantal lekkere recepten ontwikkeld met de Hollandse Garnalen:

Bijvoorbeeld de Mango Garnalen Salade, een frisse salade met wortel, mango en Bistrosaus Mango Curry Chutney.
Of een heerlijk Broodje Best Garnalensalade met wortel, paprika en American Grillsaus.
En natuurlijk een absolute topper is de Hollandse Garnalen Ragout met een vleugje Epos.

Raadpleeg gerust onze receptendatabase en laat u inspireren!
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Vakantie in eigen land met EPOS!

Vakantie in eigen land met EPOS!

De coronacrisis zorgt er komende zomer voor dat we massaal vakantie in eigen land gaan vieren. Of het nu Costa del achtertuin is, een huisje in Drenthe of op de camping aan de kust, veel Nederlanders kiezen ervoor deze zomer binnen de eigen landgrenzen te spenderen. En om de zomer nog een stukje aangenamer te maken staan de komende maanden bij EPOS in het teken van 'vakantie in eigen land!'

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

De coronatijd zorgt natuurlijk voor heel veel narigheid, maar ook zien we veel creatieve ideeën ontstaan in deze tijd. Versspecialisten bedenken mooie initiatieven en inspireren elkaar met allerlei concepten. Ook wij volgen dit met grote interesse en vinden het leuk om jullie een beetje te inspireren in deze coronatijd. Ooit wel eens nagedacht over belegde broodjes in jouw vitrine? Wij vertellen je waarom dit juist nu een mooie toevoeging kan zijn en hoe je dit aanpakt!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief