Vis van de maand

Vis van de maand

Koolvis staat in de maand februari extra in de schijnwerper. Lees hier meer over dit vissoort.

Koolvis is familie van kabeljauw en komt voor in twee soorten:
  1. de zwarte koolvis;
  2. de witte koolvis.
Witte koolvis heeft als bijnaam 'mooie' meid en is deze maand vastgesteld door het Nederlands Visbureau als Vis van de Maand.

Koolvis wordt vaak gebruikt voor diepvries en gepaneerde producten, zoals bijvoorbeeld vissticks. Het is een eenvoudige, gezonde vissoort, die graatloos kan geserveerd worden, wat door kinderen zeer gewaardeerd wordt. 

Maar behalve bakken met een krokant laagje kun je koolvis ook op andere manieren bereiden.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief