Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Tijdens de beurs, zijn er naast de nieuwe smaken waar je hier meer over kan lezen, ook 11 visrecepten tentoongesteld om zo de kennis van Epos met de visspecialisten te delen. Epos is namelijk meer dan smaak alleen!

Het visreceptboekje bevat de volgende recepten: Oosterse mosselen speciaal, Zalmgebakje, Fruitige Noodles, Visschnitzel, Vis Slavink, Oosterse gamba's, Zalm met groene pesto, Oosterse zalm, Pittige Vissalade, Vis cordon blue en de Clubsandwich.
 
Lees hier meer over Pascalle Veerman, onze visspecialist.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Verras jouw klant met Simply Spices!

Verras jouw klant met Simply Spices!

Speciaal voor deze zomer hebben we met onze Simply Spices kruidenmixen een speciale zomeractie! Verras je klant en laat ze kennismaken met deze kruiden!

Vakantie in eigen land met EPOS!

Vakantie in eigen land met EPOS!

De coronacrisis zorgt er komende zomer voor dat we massaal vakantie in eigen land gaan vieren. Of het nu Costa del achtertuin is, een huisje in Drenthe of op de camping aan de kust, veel Nederlanders kiezen ervoor deze zomer binnen de eigen landgrenzen te spenderen. En om de zomer nog een stukje aangenamer te maken staan de komende maanden bij EPOS in het teken van 'vakantie in eigen land!'

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief