Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Tijdens de beurs, zijn er naast de nieuwe smaken waar je hier meer over kan lezen, ook 11 visrecepten tentoongesteld om zo de kennis van Epos met de visspecialisten te delen. Epos is namelijk meer dan smaak alleen!

Het visreceptboekje bevat de volgende recepten: Oosterse mosselen speciaal, Zalmgebakje, Fruitige Noodles, Visschnitzel, Vis Slavink, Oosterse gamba's, Zalm met groene pesto, Oosterse zalm, Pittige Vissalade, Vis cordon blue en de Clubsandwich.
 
Lees hier meer over Pascalle Veerman, onze visspecialist.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Visspecialist Pascalle Veerman

Visspecialist Pascalle Veerman

Hallo! Ik ben Pascalle Veerman en ik kom uit Volendam. Ik leerde het visambacht bij Volendammer visspecialist Tom Tuijp. Nu ben ik werkzaam als Rayon Manager bij Epos Specerijen, met de volledige focus op vis.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief