Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Tijdens de beurs, zijn er naast de nieuwe smaken waar je hier meer over kan lezen, ook 11 visrecepten tentoongesteld om zo de kennis van Epos met de visspecialisten te delen. Epos is namelijk meer dan smaak alleen!

Het visreceptboekje bevat de volgende recepten: Oosterse mosselen speciaal, Zalmgebakje, Fruitige Noodles, Visschnitzel, Vis Slavink, Oosterse gamba's, Zalm met groene pesto, Oosterse zalm, Pittige Vissalade, Vis cordon blue en de Clubsandwich.
 
Lees hier meer over Pascalle Veerman, onze visspecialist.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Na een mooie zomer met veel BBQ plezier is het tijd om te kijken naar het najaar. Want Epos inspireert je graag het hele jaar, of het nu zomer is of winter!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

De zomervakantie is helaas alweer ten einde en door corona is ook niet iedereen richting het zonnige zuiden gereden. Gelukkig was het een heerlijke zomer in ons eigen land en werd de BBQ veelvuldig aangestoken in de Hollandse achtertuinen!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief