Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Tijdens de beurs, zijn er naast de nieuwe smaken waar je hier meer over kan lezen, ook 11 visrecepten tentoongesteld om zo de kennis van Epos met de visspecialisten te delen. Epos is namelijk meer dan smaak alleen!

Het visreceptboekje bevat de volgende recepten: Oosterse mosselen speciaal, Zalmgebakje, Fruitige Noodles, Visschnitzel, Vis Slavink, Oosterse gamba's, Zalm met groene pesto, Oosterse zalm, Pittige Vissalade, Vis cordon blue en de Clubsandwich.
 
Lees hier meer over Pascalle Veerman, onze visspecialist.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Simply Spices steunt de versspecialist

Simply Spices steunt de versspecialist

Bij Epos zijn wij ons ervan bewust, dat deze Corona crisis een lastige periode is voor de versspecialist. Daarom start Epos een social media campagne om de consument te vragen de versspecialisten in hun omgeving te steunen.
 

Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Vanaf februari is Patrick Gronert bij Epos gestart als Rayonmanager Brabant en Limburg. Patrick heeft de overstap van Bieze Foodservice naar Epos gemaakt.
 

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief