Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Tijdens de beurs, zijn er naast de nieuwe smaken waar je hier meer over kan lezen, ook 11 visrecepten tentoongesteld om zo de kennis van Epos met de visspecialisten te delen. Epos is namelijk meer dan smaak alleen!

Het visreceptboekje bevat de volgende recepten: Oosterse mosselen speciaal, Zalmgebakje, Fruitige Noodles, Visschnitzel, Vis Slavink, Oosterse gamba's, Zalm met groene pesto, Oosterse zalm, Pittige Vissalade, Vis cordon blue en de Clubsandwich.
 
Lees hier meer over Pascalle Veerman, onze visspecialist.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Epos wenst u fijne kerstdagen met de lekkerste recepten

Epos wenst u fijne kerstdagen met de lekkerste recepten

Bekijk de heerlijke Epos recepten voor de feestdagen!

Epos introduceert kibbeling compleet

Epos introduceert kibbeling compleet

Perfecte kibbelingmix: gemaakt voor en door kenners. Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet. 
 

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief