Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

De zomervakantie is helaas alweer ten einde en door corona is ook niet iedereen richting het zonnige zuiden gereden. Gelukkig was het een heerlijke zomer in ons eigen land en werd de BBQ veelvuldig aangestoken in de Hollandse achtertuinen!

Maar om nog niet helemaal afscheid te nemen van de zomer hebben we in dit artikel een aantal van onze favoriete gerechten gezet met een vakantie tintje. Zo kunnen we nog even lekker nazomeren!

Duitsland

Zigeunerschotel
Echt een heerlijke schotel om nog even in Duitse sferen te blijven. Eenvoudig gemaakt met mooie kipfilets, spek, paprika en onze Epos zigeunersaus! Wirklich wunderbar!

Duitse Kartoffelsalade
Natuurlijk, een onvervalste kartoffelsalade mag niet ontbreken als we het over Duitsland hebben! Daarom het recept voor een goed gevulde salade met de Epos Boerderijsaus. Guten Appetit!

Italie

Napoliburger
De Napoliburger is een smakelijke burger met de Epos Hamburger Speciaal mix, Italiaanse tuinkruiden en een beetje Hotsauce als deze eenmaal gebakken is! Buon Appetito!

Italiaans gehaktbrood
Een heerlijk gerecht om weer even terug te gaan naar die Toscaanse zon! Het Epos Italiaans gehaktbrood is gevuld met Italiaanse kruiden en zongedroogde tomaten. Smaakvol en eenvoudig voor te bereiden.

Frankrijk

Franse Stoofschotel
Een heerlijke stoof voor de als het weer niet mee zit! En je waant je al snel in Frankrijk. De stoofschotel is makkelijk te maken en zit vol met echte Franse smaakmakers zoals onze Epos bruine jus en natuurlijk een scheut rode wijn!

Frans Rolletje
Een echt Frans rolletje! Gevuld met zachte geitenkaas, een plakje rauwe ham en wat rucola. Smeer het rolletje in met de Epos Bistro Kruidenolie Provence en dan zeggen wij alleen nog maar: Délicieux!

Viva Espana! 

Valencia Burger
Een Spaanse burger! Naast natuurlijk lekker gehakt zit er in deze burger nog wat olijf en Spaanse toppingsaus van Epos. Als laatste lak je de burger af met de Bistro Kruidenolie Valencia en de Spaanse Costa is binnen handbereik!
 
Dubbeltje Spaans kip
Deze kipfilet is gevuld met chorizo, paprika en ui. Met een dun plakje spek er omheen en een lik Meesterlijke Kruidenolie Dali is deze Spaanse topper klaar!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Speciale najaarsactie van Epos voor jullie!

Speciale najaarsactie van Epos voor jullie!

Ondanks de corona crisis is het voor veel versspecialisten een drukke tijd. Consumenten nemen meer de tijd om een uitgebreide maaltijd te koken en door het sluiten van horeca bezoeken ze vaker een slager of visspeciaalzaak om thuis luxer te koken. 

Nieuw: de Neven Food Inspiratie Box speciaal voor het wildseizoen!

Nieuw: de Neven Food Inspiratie Box speciaal voor het wildseizoen!

Binnen het assortiment van Epos valt ook het merk Neven Food. Mooie producten van de stoofspecialist met ambachtelijke en authentieke maaltijden. En onze Inspiratie Box voor het najaar hebben we gevuld met 3 favorieten Neven Food producten! Een mooie aanvulling in de vitrine. Smaakvolle sauzen met zacht gegaard vlees, echt smullen dus!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief