VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseerde een inspirerend slagersevenement. Het thema was 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Vanzelfsprekend was Epos op maandag 4 en dinsdag 5 november 2019 op de VAS beurs aanwezig. Epos vindt het belangrijk om versspecialisten te inspireren en heeft dit jaar dan al meerdere keren deelgenomen aan beurzen, recentelijk op: de Najaarsbeurs van VersAlert, Foodimpuls Streetfood Festival en de Visbeurs.

Op de Najaarsbeurs van VersAlert en het Foodimpuls Streetfood Festival, heeft Epos heerlijke Oosterse sauzen gepresenteerd. Epos heeft met deze sauzen de smaakpupillen van de slagers verrast. De feestdagen komen er alweer aan en daar kunnen de feestdagen toppers niet bij ontbreken. Op de VAS beurs werden daarom ook de feestdagen toppers bekend gemaakt.

Het assortiment van Simply Spices is aan het uitbreiden! De VAS beurs was een perfect moment om deze NIEUWE kruidenmixen te introduceren. 

Kijk hier voor meer informatie over de VAS beurs.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Visspecialist Pascalle Veerman

Visspecialist Pascalle Veerman

Hallo! Ik ben Pascalle Veerman en ik kom uit Volendam. Ik leerde het visambacht bij Volendammer visspecialist Tom Tuijp. Nu ben ik werkzaam als Rayon Manager bij Epos Specerijen, met de volledige focus op vis.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief