VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseerde een inspirerend slagersevenement. Het thema was 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Vanzelfsprekend was Epos op maandag 4 en dinsdag 5 november 2019 op de VAS beurs aanwezig. Epos vindt het belangrijk om versspecialisten te inspireren en heeft dit jaar dan al meerdere keren deelgenomen aan beurzen, recentelijk op: de Najaarsbeurs van VersAlert, Foodimpuls Streetfood Festival en de Visbeurs.

Op de Najaarsbeurs van VersAlert en het Foodimpuls Streetfood Festival, heeft Epos heerlijke Oosterse sauzen gepresenteerd. Epos heeft met deze sauzen de smaakpupillen van de slagers verrast. De feestdagen komen er alweer aan en daar kunnen de feestdagen toppers niet bij ontbreken. Op de VAS beurs werden daarom ook de feestdagen toppers bekend gemaakt.

Het assortiment van Simply Spices is aan het uitbreiden! De VAS beurs was een perfect moment om deze NIEUWE kruidenmixen te introduceren. 

Kijk hier voor meer informatie over de VAS beurs.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Na een mooie zomer met veel BBQ plezier is het tijd om te kijken naar het najaar. Want Epos inspireert je graag het hele jaar, of het nu zomer is of winter!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

De zomervakantie is helaas alweer ten einde en door corona is ook niet iedereen richting het zonnige zuiden gereden. Gelukkig was het een heerlijke zomer in ons eigen land en werd de BBQ veelvuldig aangestoken in de Hollandse achtertuinen!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief