VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseerde een inspirerend slagersevenement. Het thema was 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Vanzelfsprekend was Epos op maandag 4 en dinsdag 5 november 2019 op de VAS beurs aanwezig. Epos vindt het belangrijk om versspecialisten te inspireren en heeft dit jaar dan al meerdere keren deelgenomen aan beurzen, recentelijk op: de Najaarsbeurs van VersAlert, Foodimpuls Streetfood Festival en de Visbeurs.

Op de Najaarsbeurs van VersAlert en het Foodimpuls Streetfood Festival, heeft Epos heerlijke Oosterse sauzen gepresenteerd. Epos heeft met deze sauzen de smaakpupillen van de slagers verrast. De feestdagen komen er alweer aan en daar kunnen de feestdagen toppers niet bij ontbreken. Op de VAS beurs werden daarom ook de feestdagen toppers bekend gemaakt.

Het assortiment van Simply Spices is aan het uitbreiden! De VAS beurs was een perfect moment om deze NIEUWE kruidenmixen te introduceren. 

Kijk hier voor meer informatie over de VAS beurs.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Epos introduceert kibbeling compleet

Epos introduceert kibbeling compleet

Perfecte kibbelingmix: gemaakt voor en door kenners. Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet. 
 

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Simply Spices heeft nu speciaal voor de feestdagen een cadeauverpakking voor de heerlijke Simply Spices kruidenmixen.
Het is makkelijk om in elkaar te zetten en leuk om weg te geven. Keurslager Vlogman heeft het al getest en vertelt je er graag meer over in de video.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief